Реклами
Запитването трябва да съдържа между 2 и 50 символа
Реклами
Реклами
Реклами
Реклами

Разгледайте текущата онлайн седмична брошура на Aптека Mедея и не пропускайте най-добрите оферти от брошурата тази седмица! Най-добрите оферти тази седмица:

 • Accu-Chek Active глюкомер х 1 брой само за 18,99 лв.
 • Alpi Бонбони билкови за профилактика на болки в гърлото х 100 броя само за 7,89 лв.
 • ApaCare Sonic toothbrush електрическа звукова четка за зъби само за 112,29 лв.
 • Aquafresh All In One Original Паста за зъби 75мл само за 2,99 лв.
 • Autan Family Care Лосион трайна защита срещу комари в продължение на 6-8 часа 100мл само за 16.29 лв.
 • Bel Baby Nursing Pads подплънки за кърмачки х 30 броя само за 5,19 лв.
 • Bioapteka Honey Therapy Паста за зъби с мед и прополис 75мл само за 4,29 лв.
 • Biotona Шейкър 700мл. само за 9,99 лв.
 • Chicco детски клечки за уши с ограничител х 60 броя само за 5,29 лв.
 • Chicco Комплект гребен и четка естествен косъм, момиче само за 13,69 лв.
 • Cosmopor Waterproof прозрачна филм абсорбираща превръзка 7,2см. x 5см. х 5 броя, Hartmann само за 2,89 лв.
 • Europharma апарат за кръвно говорещ BP-1307 х 1 брой само за 79,99 лв.

и още много други.

Сега вече можете да откриете всички седмични акции и брошури на едно място. Не изпускайте офертата. На тази страница ще откриете всички онлайн седмични брошури от Aптека Mедея.

 

Aптека Mедея промоционалниБрошури

промоционалниБрошури

Препоръчани оферти

каталог Kaufland - Брошури | Каталози и промоции онлайн | Kaufland 3 юни, 2024 - 16 юни, 2024
Kaufland - Брошури | Каталози и промоции онлайн | Kaufland
3 юни, 2024 - 16 юни, 2024
каталог Kaufland - Брошури | Каталози и промоции онлайн | Kaufland 10 юни, 2024 - 16 юни, 2024
Kaufland - Брошури | Каталози и промоции онлайн | Kaufland
10 юни, 2024 - 16 юни, 2024
каталог МЕТРО - Достъпно за вас 1 юни, 2024 - 30 юни, 2024
МЕТРО - Достъпно за вас
1 юни, 2024 - 30 юни, 2024
каталог МЕТРО - Хранителни стоки 6 юни, 2024 - 19 юни, 2024
МЕТРО - Хранителни стоки
6 юни, 2024 - 19 юни, 2024

Aптека Mедея в градовете

Aптека Mедея - Магазин

Когато става дума за популярни аптеки, Медея е едно от първите имена, което ще изскочи в съзнанието ви. Качество, разнообразие, ниски цени, красиви и достъпни търговски площи са все думи, които най-точно описват това, което Аптеки Медея предлагат на своите клиенти. Благодарение на това Аптеки Медея е и една от най-успешните вериги аптеки в страната. Песетете един от 40-те обекта от веригата в София, Стара Загора, Велико Търново, Кюстендил, Русе и Бургас и се уверете в качеството на предлаганите услуги, ниските цени и многообразието от промоционални артикули, предлагани с голяма отстъпка. А за тези от вас, които нямат наблизо Аптека Медея – разгледайте онлайн брошурата с отстъпки.

Aптека Mедея - История

Аптеки Медея са лидер на пазара от повече от 10 години. Във физическите обекти на веригата, както и онлайн, ще намерите голям асортимент на стоки от различни категории: лекарства, медицинска и масова козметика, хранителни добавки, продукти за майки и деца и други, свързани със здраве и красота. Аптеки Медея работят на принципа на свободен достъп на клиентите до стоките, с възможност винаги да получат професионална консултация от фармацевт. Аптеките са позиционирани като такива с високо качество на обслужване и максимално широк асортимент от стоки на ниски и промоционални цени. Уникалността на Аптеки Медея идва от малките детайли.

Aптека Mедея - Промоции

А като става дума за ниски цени, в брошурата на Аптека Медея винаги ще откриете най-богат набор от изгодни оферти. Сред промоционалните предложения ще намерите любими артикули в категории продукти за лечение и здраве, хранителни добавки, козметика и много други. Не пропускай офертите в брошурата на Аптеки Медея! Винаги можете да разчитате на изобилие от промоции и специални предложения, както от световноизвестни производители, така и от български марки.

Aптека Mедея - Новини

Аптеки Медеа не спират да обгрижват клиентите си и да ги радват с нови промоционални предложения и добавена стойност като висококачествено обслужване, безплатна доставка за поръчки над 1 кг , томболи с награди и други. Ежедневно екип от специалисти се грижи да подбере специални оферти на големи и малки брандове за да задоволи всички желания. Предложенията на Аптеки Медея онлайн понякога се различават от тези в периодично издаваната брошура. Посещавайте периодично онлайн брошурата в сайта на аптеката, където освен информация и поръчки на продукти от асортимента, може да се запознаете и с програмите за лоялни клиенти.

Aптека Mедея - Още информация

През последните години Аптеки Медея обърнаха сериозни внимание на възможността да достигат още по-голям брой клиенти, чрез изграждане на функционален и красив уебсайт. В онлайн магазина на Аптеки Медея ще откриете още повече артикули от всички категории, красиво оформена брошура с акцент върху най-добрите промоции, много полезна информация, акции, купони и кодове за отстъпка, томболи и програма за лоялни клиенти. А знаете ли, че отстъпките на сайта достигат до -50%! Убедете се сам, като потърсите брошурата на Аптеки Медея.

Ако продължите да разглеждате този уебсайт, Вие се съгласявате с използването на бисквитки.

Име Детайли