Реклами
Запитването трябва да съдържа между 2 и 50 символа
Реклами
Реклами
Реклами
Реклами

Разгледайте текущата онлайн седмична брошура на Интермаркет и не пропускайте най-добрите оферти от брошурата тази седмица! Най-добрите оферти тази седмица:

 • Микровълновa фурнa Sharp YC-GC52FE-B само за 429 лв.
 • Пералня Sangiorgio SES510D SLIM само 495 лв.
 • Тенджера под налягане BOJ Lightning 2.7L само за 89 лв.
 • Блендер Brandt BLE515R само за 95 лв.
 • Въздухопречиствател SHARP UA-PE30E-WB само за 499 лв.
 • Аудио система Sharp DK-CL8PHGR само за 70 лв.
 • Авто BoomBox Magnat Subtech 130. само за 279 лв.
 • Микровълнова за вграждане FAGOR MW42ART BlackArt само за 399 лв.
 • Индукционен плот Gorenje IT612ASC само за 449 лв.
 • Фурна за вграждане Edesa EOE-5020 X. само за 629 лв.
 • Съдомиялна машина за вграждане Cata LVI45009 само за 899 лв.
 • Аспиратор за вграждане Cata GC Dual 45 WH само 599 лв.

и още много други.

Сега вече можете да откриете всички седмични акции и брошури на едно място. Не изпускайте офертата. На тази страница ще откриете всички онлайн седмични брошури от Интермаркет.

 

Интермаркет промоционалниБрошури

промоционалниБрошури

Препоръчани оферти

каталог JYSK - Оферти на седмицата 11 апр, 2024 - 27 апр, 2024
JYSK - Оферти на седмицата
11 апр, 2024 - 27 апр, 2024
каталог МЕТРО - Черно-бели дни за обновяване на дома 11 апр, 2024 - 8 май, 2024
МЕТРО - Черно-бели дни за обновяване на дома
11 апр, 2024 - 8 май, 2024
каталог Lidl - Lidl 8 апр, 2024 - 14 апр, 2024
Lidl - Lidl
8 апр, 2024 - 14 апр, 2024
каталог JYSK - BUSINESS TO BUSINESS КАТАЛОГ 1 мар, 2024 - 31 май, 2024
JYSK - BUSINESS TO BUSINESS КАТАЛОГ
1 мар, 2024 - 31 май, 2024

Интермаркет в градовете

Интермаркет - Магазин

Интермаркет е запазена търговска марка на Интерсервиз Узунови АД. Той предлага на своите клиенти голямо разнообразие от аудио-визуална техника, офис, фото и видео техника, бяла мини и едра битова техника, климатична и хладилна техника, уреди за кухня и дребни електроуреди. Интермаркет представя Интерсервиз Узунови АД, като официален вносител и дистрибутор за България на световно известните марки Sharp, Hitachi, Smeg, Elica, Fagor, Bomann, Jata, Edesa, Cata, Sangiorgio, DeDietrich, Silverline, Schneider, BOJ, Brandt.

Интермаркет - История

Интермаркет е магазин, който попада в сериозната категория бяла и черна техника. Интермаркет всъщност е търговска марка на Интерсервиз Узунови АД (някои все още го наричат Интерсервиз Узунов). Семейната компания е основата в далечната 1990-а година във Варна. Фирмата предлага аудио-визуална техника, офис, фото и видео техника, бяла мини и едра битова техника, климатична и хладилна техника, уреди за вграждане, дребни електроуреди и професионално оборудване.

Интермаркет - Промоции

Ако търсите качествена техника, може да я откриете в Интермаркет. Освен това, в периодично издаваната от Интермаркет брошура можете да попаднете на изненадващо добри промоции. Това е обичайна практика за повечето големи магазини в наши дни. Чрез въпросната издавана от Интермаркет брошура, всеки има възможност да закупи любими артикули на промоционална цена с отстъпки, стига те да са включени в брошурата за съответния период, разбира се.

Интермаркет - Новини

В Интермаркет можете да намерите голямо разнообразие от електроуреди на добри цени. Там качеството и изгодните оферти са приоритет и вървят ръка за ръка. Разпродажбите винаги са част от потикиката на магазина. Вносната и висококачествена техника никога винаги е била ценана от потребителите, а Интермаркет отлично знае това.

Интермаркет - Още информация

В официалната интернет страница на Интермаркет има пълно ръководтсво с подробна информация относно инструкциите на всеки един продукт. Файловете са подредени по имена и са под формата на pdf. версия, която максималко да улесни потребите в търсенето на нужданата за тях инструкция. При всяка онлайн покупка получавате "Гаранция за 100% удовлетвореност". С тази гаранция за удовлетвореност Вие получавате възможност да върнете закупен от нас продукт до 14 (четиринадесет) календарни дни след датата на доставка до Вас, без да дължите обезщетение или неустойка.

Ако продължите да разглеждате този уебсайт, Вие се съгласявате с използването на бисквитки.

Име Детайли