Реклами
Запитването трябва да съдържа между 2 и 50 символа
Реклами
Реклами
Реклами
Реклами

Разгледайте текущата онлайн седмична брошура на Аптеки ПроФарма и не пропускайте най-добрите оферти от брошурата тази седмица! Най-добрите оферти тази седмица:

 • A-DERMA / А-ДЕРМА DERMALIBOUR+ BARRIER 100 ML само за 29.19 лв.
 • APIVITA / АПИВИТА SHEET МАСКА С РОЖКОВ 20МЛ само за 57.89 лв.
 • DOVE / ДАВ БАЛСАМ OXYGEN MOISTURE 250 МЛ само за 4.79 лв.
 • GARNIER / ГАРНИЕР ФРУКТИС МАСКА ЗА КОСА БАНАН 390МЛ само за 12.99 лв.
 • CERAVE / СЕРАВЕ ОБНОВЯВАЩ КРЕМ ЗА КРАКА 88МЛ само за 16.29 лв.
 • SCHOLL / ШОЛ ГЕЛАКТИВ МЪЖКИ СТЕЛКИ ЗА ВСЕКИ ДЕН само за 21.19 лв.
 • NIVEA / НИВЕА ДЕО СПРЕЙ МЪЖКИ INVISIBLE ON FRESH 150МЛ.само за 4.99 лв.
 • GARNIER / ГАРНИЕР БОЯ COLOR NATURALS 3.6, ТЪМНО ЧЕРВЕН КЕСТЕНЯВ само за 5.59 лв.
 • NUXE PARFUM PRODIGIEUX LA FÊTE EN ROSE ПОДАРЪЧЕН КОМПЛЕКТ само за 58.55 лв.
 • КАКАОВО МАСЛО 100МЛ само за 5.29 лв.
 • JOHNSON`S / ДЖОНСЪН ОЛИО ЛАВАНДУЛА 300 МЛ само за 7.69 лв.
 • NIVEA / НИВЕА БЕБЕ НЕЖЕН ШАМПОАН КОСА И ТЯЛО ПРОМО 500МЛ. само за 5.93 лв.

и още много други.

Сега вече можете да откриете всички седмични акции и брошури на едно място. Не изпускайте офертата. На тази страница ще откриете всички онлайн седмични брошури от Аптеки ПроФарма.

 

Аптеки ПроФарма промоционалниБрошури

промоционалниБрошури

Препоръчани оферти

каталог МЕТРО - ХоРеКа: Хранителни стоки 1 фев, 2024 - 29 фев, 2024
МЕТРО - ХоРеКа: Хранителни стоки
1 фев, 2024 - 29 фев, 2024
каталог МЕТРО - Техника 1 фев, 2024 - 28 фев, 2024
МЕТРО - Техника
1 фев, 2024 - 28 фев, 2024
каталог Т МАRKЕТ - tmarket 14 фев, 2024 - 3 мар, 2024
Т МАRKЕТ - tmarket
14 фев, 2024 - 3 мар, 2024
каталог Фантастико - Фантастико брошура 22.02.-28.02.2024 22 фев, 2024 - 28 фев, 2024
Фантастико - Фантастико брошура 22.02.-28.02.2024
22 фев, 2024 - 28 фев, 2024

Аптеки ПроФарма в градовете

Аптеки ПроФарма - Магазин

ПроФарма е верига аптеки в София, предлагаща грижа за хората. Основна цел на аптеки ПроФарма е качественото и професионално обслужване на клиентите и предлагане на голямо разнообразие от аптечни, дрогерийни и козметични продукти на ниски цени. Към момента веригата има 11 аптеки, които са позиционирани на ключови места в Столицата. За клиентите на аптеки ПроФарма се грижат над 70 висококвалифицирани служители, което гарантира качествено и професионално обслужване. Аптеките работят със стандартно работно време - от 8.00 до 21.30 часа в делнични дни, а през уикендите – от 9.00 до 21.00 часа. През останалото време може да се доверите на сайта на аптеките.

Аптеки ПроФарма - История

Историята на аптеки ПроФарма започва в гр. София. Първият магазин от веригата отваря през 2000 г. През целия период на развитие, основна цел на аптеки ПроФарма е качественото и професионално обслужване на клиентите. В момента веригата разполага с 11 обекта на територията на Столицата. Във всички обектите на вригата и в онлайн магазина на ProFarma ще откриете сериозно разнообразие от лекарства, хомеопатични продукти, хранителни добавки, продукти за бебета, козметика и медицински апарати. Развитието на ПроФарма не спира и към момента марката следва всички актуални тенденции, постигайки завидно онлайн присъствие посредством онлайн магазин и богата, дигитална брошура.

Аптеки ПроФарма - Промоции

На своите клиенти аптеки ПроФарма предлагат огромно разнообразие от продукти и, както в повечето вериги от подобен мащаб, клиентите могат да разчитат на постоянни промоции. Отстъпки и намаление може да намерите в периодично издаваната от ПроФарма брошура. Потребителите могат да разчитат на винаги актуални и щедри помоции в промоционалните брошури. А освен това, същите, но и някои допълнителни оферти може да разгледате в Профарма онлайн (Profarma online). Бъдете в крак с актуалните отстъпки и намаления, като си осигурите брошура от физическите обекти на Аптеки ПроФарма или разгледате дигиталната брошура на сайта на аптеката!

Аптеки ПроФарма - Новини

Освен лекарствени продукти, Аптеки ПроФарма разполагат с богата гама от витамини и хранителни добавки, хомеопатия, козметични продукти, санитарни и медицински изделия, апарати за кръвно налягане, продукти за бебето и детето, както и продукти на масовата, дермо- и декоративна козметики. Аптеките работят в отлично, дългогодишно сътрудничество с всички водещи марки и доставчици. Това позволява на ПроФарма да осигури клиентите си гаранция, че ще се възползват от най-актуалните продукти на пазара с възможно най-добрите промоционални предложения. Уверете се сами, като разгледате брошурата на ПроФарма!

Аптеки ПроФарма - Още информация

Към момента Аптеки ПроФарма разполагат с физически обекти само на територията на град София. Това обаче не спира марката в желанието й да достигне до по-голям брой клиенти в цяла България чрез функционален, бърз и богат на промоционални предложения уебсайт. В сайта на ПроФарма ще откриете всички актуални промоционални оферти, възможност за поръчка до избрана аптека или адрес, различни възможности за плащане и доставка във възможно най-кратък срок, както и възможност за връщане на продукти. Отворете дигиталната брошура на Профара и пазарувайте изгодно, с големи намаления!

Ако продължите да разглеждате този уебсайт, Вие се съгласявате с използването на бисквитки.

Име Детайли