Реклами
Запитването трябва да съдържа между 2 и 50 символа
Реклами
Реклами
Реклами
Реклами

Разгледайте текущата онлайн седмична брошура на Баня Стил и не пропускайте най-добрите оферти от брошурата тази седмица! Най-добрите оферти тази седмица:

 • Промо пакет Versostat² + MySelect E Vario - Hansgrohe само за 539 лв.
 • Гранитогрес серия Bayard I-во качество - STN само 32,70 лв.
 • Гланциран гранитогрес Atrium Shu - Pamesa само за 36,80 лв.
 • Плочки за баня Santi само за 39,70 лв.
 • Плочки за баня Tours само за 22,90 лв.
 • Плочки за баня Beton Gris само за 18,59 лв.
 • Плочки за баня Besta само за 29,90 лв.
 • Плочки за баня Arena само за 344,99 лв.
 • Плочки за баня Rockland - Dual Gres само за 44,90 лв.
 • Калиброван гранитогрес Amazzonite - Cifre само за 80,90 лв.
 • Подови плочки серия Lauca - Ibero само за 42,90 лв.
 • Подови плочки Istanbul YURTBAY SERAMIK само 33,90 лв.

и още много други.

Сега вече можете да откриете всички седмични акции и брошури на едно място. Не изпускайте офертата. На тази страница ще откриете всички онлайн седмични брошури от Баня Стил.

 

Баня Стил промоционалниБрошури

промоционалниБрошури

Препоръчани оферти

каталог МЕТРО - Барбекю и бира 23 май, 2024 - 19 юни, 2024
МЕТРО - Барбекю и бира
23 май, 2024 - 19 юни, 2024
каталог Lidl - Lidl 10 юни, 2024 - 16 юни, 2024
Lidl - Lidl
10 юни, 2024 - 16 юни, 2024
каталог МЕТРО - Специални предложения за търговци 23 май, 2024 - 19 юни, 2024
МЕТРО - Специални предложения за търговци
23 май, 2024 - 19 юни, 2024
каталог HomeMax - Home Max 30 май, 2024 - 18 юни, 2024
HomeMax - Home Max
30 май, 2024 - 18 юни, 2024

Баня Стил - Магазин

От години основна дейност на фирмата е внос и дистрибуция на продукти за обзавеждане за баня, като: плочки за баня, гранитогрес, душ кабини, смесители и мебели за баня. С отварянето на магазини "Баня Стил" успяват да са по-близо до крайния клиент и с времето реализират максимално желанията на всеки клиент поотделно. В магазини Баня Стил се изработват индивидуални безплатни 3D проекти за баня, за да могат клиентите да визуализират по-лесно своята мечтана баня преди ние бъде реализирана. Като вносители и основни дистрибутори на редица европейски фабрики, магазина поддържа големи складови наличности.

Баня Стил - История

След години на усилена работа вече можете да откриете магазини Баня Стил в градовете София, Пловдив, Варна, Бургас, Стара Загора, Русе, Шумен и Велико Търново. Водени от вашите желания, там можете да намерите не само стандартните продукти за цялостното обзавеждане на вашата баня, но ще откриете и професионалисти, които ще изработят и монтират душ кабина или параван за баня изцяло с ваши размери, както и мебели за баня в избран от вас цвят и дизайн.

Баня Стил - Промоции

Името на магазин Баня Стил подсказва, че там можете да откриете всичко необходимо за банята. Плочки, душ кабини, аксесоари – каквото пожелаете. Освен че предлага огромно разнообразие от любими артикули, фирмата издава периодично и специфична Баня Стил брошура, в която включва различни продукти на промоционални цени. Стараейки се да задоволи нуждите и на най-капризните клиенти, веригата магазини винаги изненадва с чудесни предложения и промоции. Прилагайки утвърдени стандарти в обслужването, включително и чрез печатането на промоционални брошури, магазинът е лидер на пазара в областта на обзавеждането за бани и кухненски помещения.

Баня Стил - Новини

В Баня Стил качеството и доволните клиенти са на първо място.Точно поради тази причина във фирмения сайт има и спациална секция за по-добри идеи за поддържане на вашата перфектна баня. Съветите варират между конзолни или стоящи мебели да изберем за банята си, как да изберем подходящите плочки за баня, как да изберем подходящ смесител за кухнята ни, предимствата на душ кабините или как да изберем такава.

Баня Стил - Още информация

За да бъде максимално полезнен на своите клиенти, Баня Стил има с страница с най-често задаваните въпроси в своя уеб сайт. Там можете да откриете отговорите на най-полезните теми, които ще ви помогнат да направите правилния избор за вашето обзавеждане на дома на мечтите си. В тази категория на сайта ще намерите и още идеи относо каквои трябва да знаете за грижите към продуктите, които вече сте закупили.

Ако продължите да разглеждате този уебсайт, Вие се съгласявате с използването на бисквитки.

Име Детайли