Реклами
Запитването трябва да съдържа между 2 и 50 символа
Реклами
Реклами
Реклами
Реклами

Разгледайте текущата онлайн седмична брошура на Mohito и не пропускайте най-добрите оферти от брошурата тази седмица! Най-добрите оферти тази седмица:

 • Едноцветни къси панталони само за 22,99 лв.
 • Mini рокля Jсамо 44,99 лв.
 • Клин само за 22,99 лв.
 • Дамски топ сутиен само за 29,99 лв.
 • Рокля с колан Eco Aware само за 49,99 лв.
 • Туид рокля само за 49,99 лв.
 • Дамски топ сутиен само за 29,99 лв.
 • Елегантен панталон само за 69,99 лв.
 • Елегантен панталон само за 69,99 лв.
 • Обеци само за 9,99 лв.
 • Плетена чанта тип куфарче само за 29,99 лв.
 • Колие с висулка само 9,99 лв.

и още много други.

Сега вече можете да откриете всички седмични акции и брошури на едно място. Не изпускайте офертата. На тази страница ще откриете всички онлайн седмични брошури от Mohito.

 

Mohito промоционалниБрошури

промоционалниБрошури

Препоръчани оферти

каталог HomeMax - Home Max 30 май, 2024 - 18 юни, 2024
HomeMax - Home Max
30 май, 2024 - 18 юни, 2024
каталог Т МАRKЕТ - TMarket 11 юни, 2024 - 17 юни, 2024
Т МАRKЕТ - TMarket
11 юни, 2024 - 17 юни, 2024
каталог JYSK - Оферти на седмицата 28 май, 2024 - 26 юни, 2024
JYSK - Оферти на седмицата
28 май, 2024 - 26 юни, 2024
каталог Kaufland - Брошури | Каталози и промоции онлайн | Kaufland 10 юни, 2024 - 16 юни, 2024
Kaufland - Брошури | Каталози и промоции онлайн | Kaufland
10 юни, 2024 - 16 юни, 2024

Mohito - Магазин

MOHITO е популярен моден бранд. Името му е вдъхновено от едноименната лятна, разхладителна напитка и също като нея марката носи свежест и оригинален градски стил. Дизайнерите на MOHITO създават колекции за самоуверени жени, които познават своите предимства, обичат лекота и леко небрежният стил, но въпреки това остават елегантни и женствени. Магазините MOHITO можете да откриете в по-големите молове в страната. Ако пък сте почитатели на комфорта на онлайн пазаруването, може да посетите онлайн магазина на марката и да се възползвате от допълнителни отстъпки, като се абонирате за бюлетина на MOHITO. 

Mohito - История

Полският брандът MOHITO се появява на пазара през 1995 г. и завоюва цяла армия последователи на европейския небосклон. През последните години марката отделя голямо внимание на безопасността на труда и опазването на околната среда, чрез намаляване на въглеродния отпечатък, който компанията оставя с производството си. Вложени са 24,5 милиона полски злоти за повишаване на безопасността в заводите им и са направени 3900 проверки. В 50 от магазините на MOHITO може да върнете стари дрехи за рециклиране.
От самото начало на марката, са застъпени идеята за качествено облекло, което да бъде предлагано на атрактивни цени, посредством продажби на актуални артикули с отстъпки.

Mohito - Промоции

Не е нужно да споменаваме, че всеки истински ценител на модата, вече е ходил в магазините на MOHITO. Няма начин да не сте запознати със страхотните стоки и богатия асортимент от каталога на MOHITO. MOHITO брошурата, за която може да се абонирате онлайн, включва богато разнообразие от модни стоки и аксесоари, на промоционални цени. Всеки регистрирал се онлайн за брошурата, получава код за -15% отстъпка от онлайн покупки. Най-атрактивните предложения, със специални оферти в сайта на MOHITO, са отделени в специална секция Special Price, в която ще намерите бестселъри, поли, рокли, блузи, панталони и други.

Mohito - Новини

От Октомври 2019 година бранда MOHITO взима решение да не използва естествен кашмир и ангорска, ако те не отговарят на определени условия, изразявайки гласно подкрепата си в защита на животните. От 2020 марката въвежда политика Eco Aware, а към 2021 година 25% от произвежданите и предлагани дрехи са „environmentally friendly“. Въпреки всички новости, въведени с цел опазване на околната среда, дрехите, продавани в Мохито, остават женствени и естествени, в различни стилове и с голямо разнообразие от цветове и кройки. А промоциите – те не спират и продължават да се силно застъпени под формата на специални оферти, како във физическите магазини, така и в брошурата, в сайта на MOHITO.

Mohito - Още информация

MOHITO е за независимите и активни жени, които ценят комфорта и градския шик! MOHITO предлага поглед, който е пълен с енергия и върви заедно със световните модни тенденции. Облечена в MOHITO, ще изглеждате перфектно както на работното място, така и вечер на среща с приятели. Ако търсите вдъхновение с широка гама от модерни дрехи и аксесоари, разгледайте брошурата в сайта на MOHITO. Сред богатото разнообразие от артикули, на сайта на магазина, може да гледате и отделните секции за специални оферти, за нови продукти, за най-продавани стоки и за вдъхновяващи артикули.

Ако продължите да разглеждате този уебсайт, Вие се съгласявате с използването на бисквитки.

Име Детайли