Реклами
Запитването трябва да съдържа между 2 и 50 символа
Реклами
Реклами
Реклами
Реклами

Разгледайте текущата онлайн седмична брошура на МебелМаг и не пропускайте най-добрите оферти от брошурата тази седмица! Най-добрите оферти тази седмица:

 • ДИВАН КЛОУИ БЕЖОВ С ВЕНГЕ само за 459 лв.
 • КАНАПЕ ЛИЯ ДВОЙКА РАЗТЕГАТЕЛНО КАФЯВО С ВЕНГЕ КОЖА само 580 лв.
 • КУХНЕНСКИ ЪГЪЛ КАМЕЛОТ КАФЯВО С БЕЖОВО само за 662 лв.
 • КУХНЕНСКИ ЪГЪЛ СМАЙЛ КАФЯВ С ВЕНГЕ КОЖА само за 569 лв.
 • МИНИ ПРИСТА ХИРОУ ДЪБ ВОТАН С ЧЕРНО ШАГРЕ С ВКЛЮЧЕН МАТРАК 82/190 само за 320 лв.
 • СПАЛЕН КОМПЛЕКТ МАЛЕНА ТЪМНО АРАМО С БЯЛО ГЛАДКО С ВКЛЮЧЕН МАТРАК БОНЕЛ 160/200 само за 874 лв.
 • ЪГЛОВ ДИВАН ТЕЯ КАФЯВ С БЕЖОВА КОЖА само за 889 лв.
 • ТРАПЕЗНА МАСА ELEGANTA DT-108 само за 114 лв.
 • ЪГЛОВИ ЛЕГЛА С РАКЛА ХИРОУ ДЪБ ВОТАН С ЧЕРНО ШАГРЕ С ВКЛЮЧЕНИ МАТРАЦИ БОНЕЛ 82/190 само за 562 лв.
 • НАДСТРОЙКА ЗА ТРИКРИЛЕН ГАРДЕРОБ ХОСЕ ДЪБ ДАКОТА само за 121 лв.
 • НАДСТРОЙКА ЗА ДВУКРИЛЕН ГАРДЕРОБ ТЪМНА СОНОМА само за 82 лв.
 • ДЕТСКО ОБЗАВЕЖДАНЕ ЧАРЛИ ДЪБ СОНОМА С БЯЛО ГЛАДКО И ЗЕЛЕНО ПАСТЕЛ С ВКЛЮЧЕНИ МАТРАЦИ 82/190 само 1031 лв.

и още много други.

Сега вече можете да откриете всички седмични акции и брошури на едно място. Не изпускайте офертата. На тази страница ще откриете всички онлайн седмични брошури от МебелМаг.

 

МебелМаг промоционалниБрошури

промоционалниБрошури

Препоръчани оферти

каталог JYSK - Оферти на седмицата 28 май, 2024 - 26 юни, 2024
JYSK - Оферти на седмицата
28 май, 2024 - 26 юни, 2024
каталог Kaufland - Kaufland 17 юни, 2024 - 30 юни, 2024
Kaufland - Kaufland
17 юни, 2024 - 30 юни, 2024
каталог JYSK - Оферти на седмицата 13 юни, 2024 - 26 юни, 2024
JYSK - Оферти на седмицата
13 юни, 2024 - 26 юни, 2024
каталог Фантастико - Фантастико брошура 20-26.06.2024 20 юни, 2024 - 26 юни, 2024
Фантастико - Фантастико брошура 20-26.06.2024
20 юни, 2024 - 26 юни, 2024

МебелМаг - Магазин

Както подсказва и името на магазина, дейността на МебелМаг е свързана с продажба на мебели и обзавеждане за дома и офиса. Магазинът има удобен за ползване и много добре подреден уебсайт, от която всеки има възможност да се възползва като направи поръчка на избраните стоки. За клиентите на Мебели Маг са осигурени и богат набор от допълнитени услуги като доставка и качване, както и от възможност за професионален монтаж на закупените мебели. Всички стоки, които се предлагат в магазина са с 24 месечна гаранция.

МебелМаг - История

МебелМаг е популярна верига магазини за мебели с търговски площи в София и Пловдив. На територията на магазините на МебелМаг ще намерите богат продуктов асортимент: мека мебел, дивани, холни маси, секции, модули, телевизионни шкафове и етажерки, спални комплекти, легла и гардероби, скринове, модулни системи, кухненски ъгли, трапезни маси и столове, портманта, шкафове за обувки и закачалки, обзавеждане за детска стая и други. Специалистите, работещи в МебелМаг, са се погрижили да направят удобен и лесен изборът за своите клиенти, чрез създадените тематични кътове и професионални съвети. МебелМаг работят директно с производители, за да ти предложат изгодни цени, промоции и най-високо качество!

МебелМаг - Промоции

Магазините на МебелМаг са популярните сред много хора в България. Както повечето магазини от този вид, МебелМаг също издава периодична брошура, в която се включват специални оферти и намалени продуктите, понякога с отстъпка до 60%. Ако сте решили да смените обзавеждането или сега започвате да обзавеждате новия си дом, не пропускайте брошурата на МебелМаг! Проверете офертите изберете най-изгодната за вас, преди да купите.

МебелМаг - Новини

Изборът на качествени мебели не винаги е лесен. Благодарение на всеотдайността и богатият опит на специалистите на МебелМаг, намирането на качествени мебели на промоционална цена е много лесно. Прегледайте топ предложенията на МебелМаг в брошурата на магазина, като не пропуснете да разгледате и раздел „Мебели в промоция“ на сайта на МебелМаг. Направете своя избор лесно и на чудесна цена!

МебелМаг - Още информация

Освен промоционални цени, акции и специални предложения МебелМаг са се погрижил всички клиенти на магазина да получат множество допълнителни услуги, които гарантират удоволствие от пазаруването. МебелМаг са се погрижили да осигурят доставка и качване на закупените мебели. За тези от вас, на които е нужно, осигуряват професионален монтаж. Има също възможност за връща на вече закупени артикули, както и ценова компенсация, ако сте направили поръчка и констатирате понижение на цената на поръчания артикул.
Възползвайте се от неограничените възможности, предлагани от МебелМаг!

Ако продължите да разглеждате този уебсайт, Вие се съгласявате с използването на бисквитки.

Име Детайли