Реклами
Запитването трябва да съдържа между 2 и 50 символа
Реклами
Реклами
Реклами
Реклами

Разгледайте текущата онлайн седмична брошура на Parfimo и не пропускайте най-добрите оферти от брошурата тази седмица! Най-добрите оферти тази седмица:

 • ROBERTO CAVALLI ROBERTO CAVALLI POUR FEMME само за 55,20 лв.
 • BIODERMA SENSIBIO H2O само за 11,80 лв.
 • KARL LAGERFELD KARL LAGERFELD FOR HER само за 35,70 лв.
 • S.T. DUPONT 58 AVENUE MONTAIGNE само за 1,80 лв.
 • ZADIG & VOLTAIRE THIS IS HER! само за 68,60 лв.
 • B.U. IN ACTION PURE+DRY само за 1,60 лв.
 • VICTORIA´S SECRET COCONUT PASSION само за 18,60 лв.
 • ROBERTO CAVALLI PARADISO само за 53,30 лв.
 • BOURJOIS PARIS VOLUME GLAMOUR само за 7,20 лв.
 • KALLOS COSMETICS KERATIN само за 5,50 лв.
 • L'ORÉAL PARIS UNLIMITED само за 16,80 лв.
 • OLAPLEX HAIR PERFECTOR NO. 3 само за 34,80 лв.

и още много други.

Сега вече можете да откриете всички седмични акции и брошури на едно място. Не изпускайте офертата. На тази страница ще откриете всички онлайн седмични брошури от Parfimo.

 

Parfimo промоционалниБрошури

промоционалниБрошури

Препоръчани оферти

каталог Kaufland - Брошури | Каталози и промоции онлайн | Kaufland 1 апр, 2024 - 28 апр, 2024
Kaufland - Брошури | Каталози и промоции онлайн | Kaufland
1 апр, 2024 - 28 апр, 2024
каталог Фантастико - Фантастико брошура 18.04.-24.04.2024 18 апр, 2024 - 24 апр, 2024
Фантастико - Фантастико брошура 18.04.-24.04.2024
18 апр, 2024 - 24 апр, 2024
каталог Praktiker - Praktiker 16 апр, 2024 - 22 апр, 2024
Praktiker - Praktiker
16 апр, 2024 - 22 апр, 2024
каталог Billa - Billa 18 апр, 2024 - 24 апр, 2024
Billa - Billa
18 апр, 2024 - 24 апр, 2024

Parfimo - Магазин

Сайтът за козметика Парфимо е вече добре известен в България. Марката е популярна в категорията „Парфюми и козметика“. На сайта на Parfimo ще откриете десетки хиляди продукти от раздел красота и грижа. Марката разчита изцяло на онлайн присъствие и не разполага с физически магазин. За да улесни клиентите си, в сайта на Парфимо има специална секция, в която можете да проучите какво мислят други хора за закупени от Парфимо продукти. Преди да се възползвате от промоционалните предложения, посетете специалната секция на Парфимо БГ – мнения.

Parfimo - История

Брандът Parfimo стъпи на българският пазар не отдавна, но вече е утвърден като любимо място за задоволяване и на най-взискателните вкусове. Седалището на фирмата в страната се намира в гр. Сливен. Parfimo предлага огромен избор от продукти за всеки вкус. Всеки ден към асортимента се добавят оригинални продукта - парфюми и козметика, не само известни парфюмерийни и козметични марки от цял свят, но и уникални нишови брандове, които не можете да намерите в обикновените парфюмерии. Парфимо се старае да запази лидерската позиция, като един от най-големите доставчици на оригинални парфюми и козметика на българския пазар.

Parfimo - Промоции

Цените на продуктите в сайта на Парфимо са изключително изгодни. Убедете се сами в това, като разгледате изготвяната от Парфимо брошура. В нея ще откриете богато разнообразие от оферти за най-различни продукти в категориите парфюми, коса, грим, лице, тяло, за деца, и разбира се – промоции и специални оферти за любими марки. Актуална брошура на Парфимо може да разгледате онлайн, в сайта на марката Parfimo.bg.

Parfimo - Новини

Parfimo.bg напълно промени начините на търсене и разшири още възможностите на онлайн търговията за удобство на клиентите. Основна цел при създаването на продуктовият каталог и брошурата на Парфимо е те да бъдат лесни и удобни за потребителите при търсене на желания от тях продукт. Екип от специалисти се грижи ежедневно, на сайта на Parfimo, да фигурират стотиците марки и хилядите продукти и серии, на с промоционални офети.

Parfimo - Още информация

Сайт на Парфимо е с адаптивен дизайн и много функционалности , за да можете супер лесно и бързо да откриете любими артикули и промоции от всяко едно устройство. По този начин спестяването на време и средства е гарантирано. При това цените са доста по-евтини от тези, с които сте свикнали. Това означава, че спестяването на средства с помощта на Парфимо не е просто мираж, а нещо напълно възможно и лесно осъществимо. Не пропускайте да разгледате раздел „Промоции“ в сайта на Парфмо и да изберете вашите любими артикули на промо цени.

Ако продължите да разглеждате този уебсайт, Вие се съгласявате с използването на бисквитки.

Име Детайли