Реклами
Запитването трябва да съдържа между 2 и 50 символа
Реклами
Реклами
Реклами
Реклами

Разгледайте текущата онлайн седмична брошура на Billa и не пропускайте най-добрите оферти от брошурата тази седмица! Най-добрите оферти тази седмица:

 • Сладък сос чили Exotic Food само за 4.79 лв.
 • Сок портокал Fairtrade BILLA само за 2.09 лв.
 • Разтворима напитка Jacobs 3в1 само за 4.69 лв.
 • Гел за съдомиялна Finish Classic само за 11.49 лв.
 • Прах за пране Sano Maxima/Bebe само за 8.99 лв.
 • Универсален нож VIVESS само за 7.99 лв.
 • Lactana Bio мляко за деца над 1 година само за 1.99 лв.
 • РАНИЦА ХАРИ ПОТЪР само за 36.99 лв.
 • УНИВЕРСАЛНА ЧАНТА ХАРИ ПОТЪР само за 19.99 лв.
 • ТЕРМОС ХАРИ ПОТЪР - 0,5L само за 13.99 лв.
 • СГЪВАЕМ ЧАДЪР ХАРИ ПОТЪР само за 11.99 лв.
 • БЕЛЕЖНИК ХАРИ ПОТЪР само за 5.99 лв.

и още много други.

Сега вече можете да откриете всички седмични акции и брошури на едно място. Не изпускайте офертата. На тази страница ще откриете всички онлайн седмични брошури от Billa.

Billa промоционалниБрошури

промоционалниБрошури

Препоръчани оферти

каталог МЕТРО - Техника като за европейско 23 май, 2024 - 19 юни, 2024
МЕТРО - Техника като за европейско
23 май, 2024 - 19 юни, 2024
каталог JYSK - BUSINESS TO BUSINESS КАТАЛОГ 1 мар, 2024 - 31 май, 2024
JYSK - BUSINESS TO BUSINESS КАТАЛОГ
1 мар, 2024 - 31 май, 2024
каталог МЕТРО - Специални предложения за търговци 23 май, 2024 - 19 юни, 2024
МЕТРО - Специални предложения за търговци
23 май, 2024 - 19 юни, 2024
каталог Kaufland - Брошури | Каталози и промоции онлайн | Kaufland 29 апр, 2024 - 31 май, 2024
Kaufland - Брошури | Каталози и промоции онлайн | Kaufland
29 апр, 2024 - 31 май, 2024

Billa - Магазин

Като пионер в сектора на хипермаркетите за търговия на дребно, Billa се превръща в синоним за пребогат асортимент от различни видове стоки и цени, достъпни за всички. Към момента веригата управлява 132 магазина в 39 града в цялата страна и остава един от най-разпространените магазини в бранша. Независими проучвания определят Billa като лидер в категории като „Отдел за пресни плодове и зеленчуци във верига супермаркети“, „Отдел за прясно месо във верига супермаркети“ и „Програма за лоялност“, а брошурата на ритейлъра е сред най-очакваните всяка седмица.

Billa - История

Billa води своето начало още през 1953 година във Виена като парфюмериен магазин, който бързо набира популярност и започва да се разраства по асортимент, големина и брой филиали. Успехът на компанията позволява отваряне на обекти из цяла централна и източна Европа, а на българския пазар Billa стартира през 2000 година, като първата международна верига супермаркети с невиждани дотогава за родния пазар удобства, асортимент, площ на магазините и достъпни цени. За актуалните предложения от веригата разгледайте новата брошура.

Billa - Промоции

Billa е всеизвестна както с богатия си асортимент, така и с голямото разнообразие от оферти – „Гранде оферта“, лоялна програма, 2 броя на цената на 1 и други. Всеки четвъртък излиза седмичната брошура на веригата, която включва хранителни стоки от различни групи – основни храни, месо, замразени и пресни продукти, напитки и други, а също така и нехранителни като козметика, лична грижа, продукти за дома и още много. Веднъж месечно се обява и новия Billa Card каталог за избрани артикули на специални цени, а сезонно излизат и брошури на различна тематика като Коледа, Великден и други.

Billa - Новини

Години наред Billa остава едно от най-предпочитаните за пазаруване места на българите в цялата страна. Това се потвърждава и от многобройните отличия като „Любима марка“, „Символ и най-добър пример за най-високо качество на българския пазар“, „Верига за продажби на дребно“, „Отдел за пресни плодове и зеленчуци“, „Отдел за хлебни изделия“ и много други. Независимо дали става въпрос за стандартния асортимент или за оферти от брошурата, Billa предлага страхотно качество на страхотни цени.

Billa - Още информация

В стандартния асортимент на Billa и в седмичната брошура ще откриете собствени марки продукти с идентично на останалите стоки качество, но на по-ниски цени. Освен това, компанията е сред най-активните инвеститори в развитието на българските производители в различни сектори като млечни и месни продукти и плодове и зеленчуци, отглеждани в над 150 собствени градини. 

Ако продължите да разглеждате този уебсайт, Вие се съгласявате с използването на бисквитки.

Име Детайли