Реклами
Запитването трябва да съдържа между 2 и 50 символа
Реклами
Реклами
Реклами
Реклами

Разгледайте текущата онлайн седмична брошура на IKEA и не пропускайте най-добрите оферти от брошурата тази седмица! Най-добрите оферти тази седмица:

 • VARIERA капак за кош за сортиране на отпадъци само за 10 лв.
 • LIDHULT калъф за 2-местен модул само 340 лв.
 • JULES седалка за детски стол само за 29,90 лв.
 • MARIEBY матрак за двуместен разтегателен диван VILASUND само за 150 лв.
 • GRONLID калъф за 3-местен модул само за 230 лв.
 • STUVA GRUNDLIG Чекмедже без чело 16см бяло само за 15 лв.
 • STRALA висяща лампа, метал/звезда само за 45,90 лв.
 • DELAKTIG закрепв.ел.за горна табла за легло само за 99,90 лв.
 • ENGAVAGEN пружинно ядро само за 140 лв.
 • NORDLI горен панел и цокъл само за 129 лв.
 • TALLSPINNARE калъфка за възглавница, 50x50 см само за 9,99 лв.
 • BRUMMIG плик за завивка и калъфка, 150x200/50x60 см само 23,90 лв.

и още много други.

Сега вече можете да откриете всички седмични акции и брошури на едно място. Не изпускайте офертата. На тази страница ще откриете всички онлайн седмични брошури от IKEA.

 

IKEA промоционалниБрошури

промоционалниБрошури

Препоръчани оферти

каталог МЕТРО - Нехранителни стоки 6 юни, 2024 - 19 юни, 2024
МЕТРО - Нехранителни стоки
6 юни, 2024 - 19 юни, 2024
каталог Т МАRKЕТ - TMarket 11 юни, 2024 - 17 юни, 2024
Т МАRKЕТ - TMarket
11 юни, 2024 - 17 юни, 2024
каталог МЕТРО - metro 1 мар, 2023 - 31 дек, 2024
МЕТРО - metro
1 мар, 2023 - 31 дек, 2024
каталог Kaufland - Брошури | Каталози и промоции онлайн | Kaufland 10 юни, 2024 - 16 юни, 2024
Kaufland - Брошури | Каталози и промоции онлайн | Kaufland
10 юни, 2024 - 16 юни, 2024

IKEA - Магазин

ИКЕА е шведска компания за мебели, създадена с идеята да промени начина, по който мислите за домашното обзавеждане. Компанията е лидер в иновативните решения за дома на достъпни цени. В ИКЕА ще откриете обзавеждане за спалня, дневна, детска стая, кухня и баня. В магазините на ИКЕА може да разгледате оригиналните интериорни решения, както и самостоятелните мебели. В ИКЕА ще откриете интересни и практични идеи за градината и открито пространство, както и разнообразие от аксесоарите и различните декорации. ИКЕА проектира мебелите си така, че да съчетават визия, функционалност, качество, устойчивост и достъпност. Мебелите на ИКЕА печелят своите почитатели и с лесното сглобяване и монтаж, както и с бърза доставка. Уверете се и вие като разгледате брошурата на ИКЕА.

IKEA - История

Шведската компания ИКЕА е основана през 1943 г. от Ингвар Кампрад. Името на компанията е съкращение на имената му и двете села. Благодарение на своята предприемчивост, ясна концепция, достъпни цени и богат асортимент, ИКЕА бързо се разраства и развива. Към днешна дата веригата разполага с над 330 магазина в 40 страни по целия свят. ИКЕА е световен лидер в търговията с мебели и аксесоари за обзавеждане, утвърдила се като нарицателно за шведски дизайн и качество. ИКЕА стъпва на българския пазар през 2011 г. и бързо се утвърждава като марка. Ако и Вие сте почитатели на шведския стил и дизайн, то брошурата на ИКЕА със сигурност ще Ви хареса.

IKEA - Промоции

ИКЕА издава свой каталог под формата на списание за обзавеждане, в което освен каталог с любими артикули са описани новите тенденции, технологии и практична информация. Брошурите на ИКЕА в дигитален формат могат да бъда лесно открити в сайта на компанията. В брошурите на ИКЕА ще намерите най-новите предложения за дома, интересни и функционални идеи за интериор, огромно разнообразие от промоции и отстъпки за артикули от всички категории.

IKEA - Новини

Освен водещ лидер и компания диктуваща тенденциите в интериорния дизайн, ИКЕА е и активен участник в социални кампании с различна насоченост – против тормоза в училище, конкурси за детско творчество, кампании с УНИЦЕФ и други. Основният финансов принцип на ИКЕА е растеж чрез собствени ресурси. Една от основните цели, залегнали в политиката на ИКЕА, е желанието марката да бъде достъпна, за да могат повече хора да правят всеки ден по-добър избор. За целта компанията инвестира в разработване на нови продукти, устойчиви решения и постоянно намаляване на цените за клиентите ни, което може да се види и в брошурата на ИКЕА.

IKEA - Още информация

Градът, в който е била основана компанията ИКЕА, е в доста отдалечена част на Швеция. За младата компания това създавало трудност да достигне до потенциалните клиенти в по-големите градове. Това е и причината през 1951 г. да се роди каталогът на ИКЕА, който е емблематичен за марката. През годините той прераства в онлайн брошура, достъпна през уеб сайта на ИКЕА до всички точки на цвета. Брошурата на ИКЕА продължава да вдъхновява милиони с идеи за решаване на ежедневни проблеми с използването на пространството у дома.

Ако продължите да разглеждате този уебсайт, Вие се съгласявате с използването на бисквитки.

Име Детайли