Реклами
Запитването трябва да съдържа между 2 и 50 символа
Реклами
Реклами
Реклами
Реклами

Разгледайте текущата онлайн седмична брошура на Kaufland и не пропускайте най-добрите оферти от брошурата тази седмица! Най-добрите оферти тази седмица:

 • ESKIMO Сладолед на клечка различни вкусове само за 0.59 лв.
 • K-TAKE IT VEGGIE Веган сладолед само за 5.99 лв.
 • ШЕФ МЕСАР Телешки бургер само за 2.99 лв.
 • ШЕФ МЕСАР Адана кебап само за 7.79 лв.
 • ШЕФ МЕСАР Свинско месо само за 5.99 лв.
 • ШЕФ МЕСАР Свински врат само за 5.99 лв.
 • K-CLASSIC Лазаня само за 2.99 лв.
 • PARALIA Узо само за 12.99 лв.
 • КОКОШИ ЯЙЦА само за 1.79 лв.
 • PAMPERS PREMIUM CARE Бебешки пелени или Бебешки гащички само за 21.99 лв.
 • ДИНЯ само за 0.35 лв.
 • ORAL-B Електрическа четка за зъби само за 69.99 лв.

и още много други.

Сега вече можете да откриете всички седмични акции и брошури на едно място. Не изпускайте офертата. На тази страница ще откриете всички онлайн седмични брошури от Kaufland.

Kaufland промоционалниБрошури

промоционалниБрошури

Препоръчани оферти

каталог МЕТРО - Техника като за европейско 23 май, 2024 - 19 юни, 2024
МЕТРО - Техника като за европейско
23 май, 2024 - 19 юни, 2024
каталог МЕТРО - Metro 25 апр, 2024 - 31 май, 2024
МЕТРО - Metro
25 апр, 2024 - 31 май, 2024
каталог Lidl - Lidl 27 май, 2024 - 2 юни, 2024
Lidl - Lidl
27 май, 2024 - 2 юни, 2024
каталог МЕТРО - Хранителни стоки 23 май, 2024 - 5 юни, 2024
МЕТРО - Хранителни стоки
23 май, 2024 - 5 юни, 2024

Kaufland - Магазин

Често категоризирана като най-популярната верига хипермаркети за бързооборотни стоки, магазините на Kaufland разполагат внушителна площ, способстваща по-доброто пазаруване, и още по-внушителен по размер и разнообразие асортимент. Към настоящия момент филиалите на бранда в България наброяват 60, като са разположени на територията на цялата страна. Клиентите на веригата могат да разчитат на наистина добър баланс между качество и цена, а седмичната брошура със своите специални предложения и намаления гарантира още по-изгодни покупки.

Kaufland - История

Историята на Kaufland започва още преди почти век в Германия, а в България първия филиал на бранда отваря врати през 2006 година в град Пловдив. 15 години по-късно, Кауфланд България е работодател на над 6000 служители и е лидер в сектора за модерна търговия с годишен оборот от над 1,5 милиарда лева. Всички обекти от веригата предлагат богата гама от хранителни и нехранителни продукти, пресни и замразени стоки, плодове и зеленчуци, козметика, грижа за дома и много други. Представители на тези категории присъстват и във всяка седмична Kaufland брошура.

Kaufland - Промоции

Всеки понеделник излиза ежеседмичната брошура с актуални предложения от Kaufland, в която могат да се открият както хранителни, така и нехранителни стоки с различни процентови отстъпки от цената. Веригата предлага регулярно и промоции тип „50% намаление“ на определени артикули, „Екстра“ оферти от типа 2 на цената на 1, както и пребогато разнообразие от продукти с ограничена наличност и сезонни предложения за едно още по-пълноценно и по-изгодно пазаруване.

Kaufland - Новини

Kaufland е инициатор на множество мероприятия и игри, както такива обвързани с покупка или със стоки от хипермаркетите, така и други външни кампании. Освен брошурата с актуални предложения, на сайта на веригата могат да се открият различни статии, съвети и рецепти.

Kaufland - Още информация

Несъмнено промоционалните оферти от брошурата на Kaufland представляват огромен интерес за всички. Но наред с изгодните продукти, компанията предлага собствени марки продукти от различни категории, като месни продукти, линия продукти родно производство, детски и бебешки стоки, нехранителни стоки и много други. А освен с лоялни клиенти, разнообразен асортимент и ниски цени, компанията може да се похвали и с редица отличия от такива за най-добър работодател, до други за най-зелена фирма.

Ако продължите да разглеждате този уебсайт, Вие се съгласявате с използването на бисквитки.

Име Детайли